Nyårslöften och medlemsseminarium 2022

Nytt år och nya medlemsseminarium. Vårt kalendarium börjar nu fyllas på med seminarium för 2022.

Våra seminarium speglar de ämnen som vi och våra medlemmar bedömmer som högaktuella just nu. Under januari har våra medlemmar exempelvis möjlighet att ta del av SMKs etiska riktlinjer, ett ständigt viktigt ämne för oss managementkonsulter, och under en februarilunch kan vi lära oss mer om framtidens arbetsplats genom att lyssna på den senaste forskningen kring hur en attraktiv arbetsmiljö skapas.

I SMKs nyhetsbrev för december kan ni läsa om reflektioner från året som gått. Under året har styrelse och många engagerade medlemmar arbetat med att definiera vad managementkonsulter är. Vi har även ställt den jobbiga frågan om vi verkligen behövs? Något som flera kunder och även vi själva svarat jakande på. Det i sin tur har lett diskussionerna vidare in på hur framtidens managementkonsulter ska vara? Ett ämne som kommer vara fortsatt aktuellt även under 2022. Några framgångsfaktorer vi identifierar där är att agera mer tillsammans och att vara mer flexibla/agila och att bli tydligare för våra medlemmar och mer förutsägbara för våra kunder.

Vårt nyårslöfte för 2022 blir därför att kämpa för att förenkla för våra medlemmar att skapa värde tillsammans med andra medlemmar och dels att öka tryggheten och kvaliteten i leveransen, så att vi blir det självklara valet för våra kunder.

Vi ser fram emot ett ytterligare år tillsammans!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter