Glad sommar och nyhetsbrev juni

Styrelsen i SMK vill tacka alla medlemmar för en fin vår med många givande diskussioner tillsammans, under seminarium och årsstämmor bland annat. Vi vill nu önska alla en riktigt glad och härlig sommar!

Vi ser redan nu fram emot en höst med många aktiviteter tillsammans. Redan nu finns ett seminarium på temat agilt inplanerat i september. I vårt kalendarium kan ni alltid se alla inplanerade aktiviteter. Kalendariet uppdateras löpande med fler aktiviteter.

Inför semestern och planeringen av hösten vill vi också tipsa om juni månads nyhetsbrev. Här hittar ni senaste nytt från Sveriges Managementkonsulter och en sommarhälsning från vår ordförande, Lilian Klasson.
Nyhetsbrevet skickas till våra medlemmar och de som anmält sig för prenumeration.
Vill du också få vårt nyhetsbrev? Anmäl dig i formuläret här till höger!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter