CMC certifierade hösten 2018

Den 1:a november tog sig fyra konsulter genom den omfattande CMC processens sista steg och fick ta emot sina diplom. Grattis till Marie Langenfeld, Christoffer Mahiasson, Thorbjörn Grahn och Anna Segerberg. Certifieringen omfattar dels redovisning av egna case, referenser från uppdragsgivare, validering av kunskap och kompetens samt intervju av certifieringsrådet. För att starta certifieringsprocessen krävs att man har arbetat minst fem år som managementkonsult inom privat eller offentlig sektor och att man skriver under på att följa Sveriges Managementkonsulters Etiska riktlinjer.

CMC certifieringen är en internationell certifiering som ägs av International Council of Management Consulting Institutes. I Sverige genomförs certifieringen av branschorganisationen Sveriges Managementkonsulter genom ett certifieringsråd. Certifieringsrådet bestod denna gång av professor Andreas Werr från Handelshögskolan och Marcus Wideroth CMC och vice ordförande i Sveriges Managementkonsulter.

Christoffer Mahiasson, Anna Segerberg och Thorbjörn Grahn. Saknas på bilden gör Marie Langenfeld som också erhöll sitt diplom efter avklarad certifiering.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter