Inbjudan till Mingel och Informationsmöte

God fortsättning på det nya året. Hjärtligt välkommen till Mingel- och Informationsmöte hos Sveriges Managementkonsulter. Managementkonsultbranschen är satt under kraftig förändring och det är många aktörer som gör anspråk på en marknad som inte är helt enkel att definiera. Denna medlemsträff fokuserar branschens utveckling och vi diskuterar vart den är på väg och vad det betyder för managementkonsultföretagen.

Analysföretaget Bisnode (del av Justitia) presenterade i höstas en branschstudie för Managementkonsultbranschen och en representant från Bisnode medverkar under mötet. Vi tar undersökningen som utgångspunkt i vår analys av branschen och dess utveckling i våra diskussioner. 

Underlaget finns att tillgå för medlemmar i Managementkonsultföreningen till reducerat pris. 

Tid och plats
Mötet avhålls i Almegas lokaler på Sturegatan 11 i Stockholm den 9:e februari kl. 17.30. 
Din anmälan gör du på följande länk: info@samc.se 
Mingelbuffé och dryck ingår. 
Medlemmar gratis och icke medlemmar 495 Kr.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter