Mingel och informationsmöte 4:e december

Hjärtligt välkommen till mingel och informationsmöte hos Sveriges Managementkonsulter!

Kvällens tema
Skattelagstiftningen för fåmansbolag är en ständig källa till intresse för många företagare, däribland managementkonsulter. Sedan årsskiftet är det nya regler med det s.k. 3:12 området, vilka påverkar konsultföretag. Många ändrar sina upplägg och det finns många varianter. 

Peter Grufman från SEB Private Banking kommer att redovisa läget inom de s.k. 3:12 reglerna med fokus på hur det påverkar konsultföretag. 

Peter är jurist med inriktning på skatter för entreprenörer. Han har erfarenhet från Skatteverket som bl.a. expert på fåmansföretagsreglerna och från Ernst & Young på avdelningen för ägarledda bolag. Peter började 2005 inom bank och var fram till 2008 skattechef på HQ Bank. Han arbetar sedan 2008 som skattejurist på SEB Private Banking. 

Tid och plats
• Mötet avhålls i Almegas lokaler på Sturegatan 11 i Stockholm den 4:e december kl. 18.00. 
• Din anmälan gör du på följande länk: info@samc.se 
• Mingelbuffé och dryck ingår. 
• Medlemmar gratis och icke medlemmar 495 Kr.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter