Köp Bisnodes Branschstudie till förmånligt pris

Varje år kommer affärsinformations företaget Bisnode ut med en rapport över alla organisationskonsulter i Sverige. Rapporten innehåller samtliga aktiebolag och presenteras med företagets namn, kontaktperson, kontaktuppgifter, 16 nyckeltal samt tillväxtbetyg. Ni kommer även att hitta färdiga rankinglistor, branschstatistik, branschmedian på alla grunduppgifter och nyckeltal samt den geografiska fördelningen på branschen. 

Som medlemmar i Sveriges Managementkonsulter SAMC AB har ni möjlighet att få ta del av rapporten till ett rabatterat pris. Ert paket innehåller en tryckt rapport som levereras rykande färsk med de senaste siffrorna samt koder till rapporten på nätet med en rad olika selekteringsmöjligheter och daglig uppdatering som gäller i 12 månader.

Ordinarie pris är 4995:- men som medlemmar betalar ni endast 2995:- för hela paketet. Vid frågor så når ni Miranda Östberg på E-post: miranda.ostberg@bisnode.com eller Direkt: +46 63 670 7156

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter